Vallatips

Skidåkning på riktigt vallade skidor, med bra glid och bergfäste är en njutning. Vi på SKIGO arbetar oavbrutet för att utveckla våra produkter och få fler att upptäcka skidglädje.
Våra produkter omfattar ett spann från proffsprodukter till våra Easy Line produkter som är extremt enkla att använda. Easy Line produkterna är också perfekt att ha med på resan när man inte har tillgång till vallningsutrymmen.

För att ytterligare förenkla vallningen har SKIGO producerat instruktionsfilmer där Christer Majbäck visar hur man använder våra produkter. Perfekt att titta på när du står vid vallabänken och ska preparera skidorna för din näst skidtur.

Vi är övertygade om att den begränsade tid du avsätter på att valla dina skidor är välinvesterad tid för en härlig skidupplevelse.
”Vi har gjort omfattade tester och vallningsfria, skinskidor, kan aldrig mäta sig i glid mot en vallad skida” säger Christer Majbäck. I SKIGOS sortiment finns även Skin wax som markant förbättrar glidet på skinskidor och stighudar.

Christers vallatips och instruktionsfilmer hittar ni i menyn.