Bäste Skidåkare!

Välkommen till SKIGO´s och några ord om vinter och om läget. Jag sitter här i Kiruna och ser ut på ett gnistrande fält med en kyla som def. Inte inbjuder till skidåkning, nämligen – minus 30 grader.

Glädjande så är det nog bara här uppe vi hittar denna kyla nu, för snön ligger i hela Världen i stort sett där det skall ligga, och det märker vi. Vilket tryck vi har på produktion och lager.

Riktigt skojigt! Det åks skidor överallt i Norden just nu.

 

Vi har gått några månader in i säsongen för WC och snart stundar VM i Seefeldt och vi VET att många har fått våra produkter och kommer använda dem intensivt. Sista kontakten vi hade  var

när vi hade dem på besök i Ulricehamn, och detta var positiva signaler som gavs på såväl nya som etablerade produkter. Det skall bli så roligt att komma på plats och se resultatet.

 

I butikerna tömmer det mer och mer och det märker vi på lagret och vi är laddade för detta, men naturligtvis tar vissa produkter slut, men vi är ju flexibla och ställer om produktion snabbt. Speciellt pulver och bättre produkter har varit kraftfullt efterfrågat, vilket vi tyder som att det åks mycket SKIGO på hög nivå i de olika länderna.

Detta kommer allteftersom märkas i butik också – att det är så, det vet vi.

 

Snart kommer Vasaloppet också och det är alltid  lika kul att mötas i Sälen / Mora för nya möte med er olika skidåkare. Just talat med en kille som Vallade hos oss förra året och ville försäkra sig om att vi erbjuder detta även i år, för den vi gjorde i fjol till honom ”var lysande” som han sa, så det skall gubbarna få reda på. Vi kommer att köra vallaservice under hela Vasaloppsveckan tillsammans med Lager 157 Ski Team och ni kan hitta allt om detta här på hemsidan. Har ni frågor så bara maila så hör vi av oss.

 

Just hem kommen från Munchen där vi avslutat ISPO mässan där Världens alla tillverkare och kunder möts inom sport. Många bra möten och mycket att stå i efter detta.

 

Sköt om er nu i spåret och hoppas ni hittar bra anpassade SKIGO produkter, så blir jag ännu gladare tillsamman med min personal.

 

Christer Majbäck

VD/ Ägare