Vasaloppet 2018 – här är det FEST!

 

Redan tidigt när vårsolen lyser över asfaltsvägen och tussilago hittas i diket, så kommer den första rullskidåkaren som siktar på VASALOPPET. När det än är på året så tränas det till Vasaloppet. 1:a veckan i Feb/Mars är verkligen examen för en skidåkare. Då skall man få betalt för allt slit på rullskidorna och löprundor i skogen.

 

Vi som leverantörer är likaså laddade, man ses igen och många glada tillrop hörs i luften ­– Nu skall det säljas! Många är de Skidåkare som ställer sig i Berga By på morgonen under Vasaloppet eller något annat lopp under veckan, för att försöka bli bättre än tidigare år.

Vasaloppet är en enda stor fest från första till sista stund.

 

Vi på SKIGO är med och mycket kan vi hjälpa dig med det vi är bäst på, nytt för året  så har vi en Proffetionell Vallaservice tillsammans med Lager 157 Ski Team, både i Sälen och Mora, detta kommer det bli en fest alla dagar lång vid våra vallatrailers, Välkommen.

Vi vill verkligen fira med våra Skidåkarkompisar och ge den som vill möjlighet att få skidorna vallade på bästa sätt! Du bokar på valla@skigo.se

Kom till festen du också- Du är välkommen!

 

Titta under Vasaloppet/Vallaservice så ser du var du hittar oss!