Skidvalla med fri frakt & nöjd-kund-garanti
0980-61100 (08.00-16.00)

Skidvalla från Skigo

Sedan Christer Majbäck köpte SKIGO och Lindex 1979 har han drivit vallatillverkning, tester och utvecklingen med ambitionen att bli bäst i världen på skidvalla. Idag brukas SKIGOs valla av de största landslagen och vallan distribueras över hela världen. Känslan för fäste och glid Christer tagit med sig från sina år i den absoluta världseliten på längdskidor ligger som grund när han ger sig ut för att testa nya produkter. Just att hitta den rätta känslan i produkten samtidigt som den skall tangera tidigare testvärden är extremt viktig. Är han inte nöjd så är det raka vägen tillbaka till labbet uppe i Kiruna för att finjustera eller kasta produkten för att börja om.

Redan från början hade Christer en tydlig vision om att han inte skulle krångla till det för kunden när det var dags att valla sina skidor. I dag finns det en tydlig struktur och en bredd men med ett tight sortiment där varje produkt uppfyller sitt syfte. 

Ett annat tydligt kännetecken för SKIGOs vallor är att alla produkter som har med GLID att göra har en bas/grundfärg på burk eller etikett som är VIT, alltså GLID = VIT. Samma tänk på FÄSTE, allt som har med fästvalla att göra har en SVART bas/grundfärg på burk eller etikett. Alltså SVART=FÄSTE. Det gör det enkelt för dig som är osäker på vad du skall titta efter i butikshyllorna.

SKIGOs vallasortiment består av olika serier:

  • XC  = För träning/tävling – Insteg, mycket konkurrenskraftigt pris.
  • LF    = Låg Fluor, För träning/tävling – Ett alternativ för dig som vill ta nästa kliv.
  • HF   =  Hög Fluor, För tävling – Rena tävlingsprodukter där funktion betyder allt.
  • Topping = Produkter med mycket hög fluorhalt i form av pulver, kloss eller fluid – Rena tävlingsprodukter där funktion betyder allt. 

Artiklar 1 till 36 av totalt 106

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artiklar 1 till 36 av totalt 106

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3